+86-760-87808162sales@gatesea.com

Om os

Hjem > Service

CLOUD-TJENESTE
Vores mobile ansøgning er tilladt at oprette forbindelse direkte til vores cloud-tjenester giver dig strømlinet kontrol af kamera software og funktioner. For dem, der er altid på flugt, gør vores mobilapplikation software det nemt for dig at holde dig informeret. Se, forbinde, og kontrollere din trådløse kamerasystemer fra frihed for alle dine mobile enheder. Vores mest populære indslag på vores mobilapplikation er "Live ser" video og billeder, som giver dig øjeblikkelig verifikation af din overvågningsområde.

 

CUSTOM og OEM opklaring

Vores tilfældig afdeling består af et team af specialister, der har over 15 års erfaring i softwaren og hardware developmentin varierer industrier og god til at levere tilpassede og OEM løsninger omfatter:

● Kameraet konfiguration tilpasning

√ Brugerdefineret konfiguration

√ Brugerdefinerede funktioner

● Ambulant overførelse tilpasning

√ Custom og mærkevarer brugergrænseflader

√ Support for specifik anvendelse

√ Data analytics og alarmering funktioner

●Cloud udbydere adgang til tilpasning

OEM FREMSTILLING FORM

Sunwebcam står bag alle vores produkter. Det er den samme måde vi behandler alle vores forhandlere. Kontakte os nedenfor.

 

 

SÅDAN FUNGERER DET

图片3.png

● Kamera system kombinerer en HD kamera, batteri-backup, soloplader, cellular modem (WiFi modem), lokal lagring og computing i én integreret kompakt enhed, som er drevet fra en lille solpanel (inkluderet) og indbygget batterisystem giver fortsat drift i flere dage, selvom der er ingen sol input.

● Kamerasystem kommunikerer over cellular eller WiFi-forbindelse til kamera Software og Cloud-tjeneste.

● Kamerasystemet uploads automatisk indsamlet tid fanget eller bestillings-billeder og video-streams til kameraet softwaren til visning.

● Brugernes login til kamera-software fra PC eller mobil enhed til at styre kameraer eller se billeder og videoer.

● Vores Cloud-tjeneste er hostet på Amazon Web Services (AWS), førende udbyder af cloud computing og meget skalerbar, yderst pålidelig, verdensomspændende hosting-tjenester. Kamerasystem er bygget på denne rock solidt fundament til at give stabil og sikker opbevaring af dine data og adgang til dine kameraer.MOBIL APPLIKATION

Mobil-programmet er en anskuelighed brugergrænseflade software til konfiguration og styring af kameraet Sunwebcam. Vigtigste funktioner omfatter:

■ On demand billedoptagelse

■ Video streaming

■ Understøtter Sunwebcam kameraer over cellular eller WiFi

■ multi-brugere samtidige brugere

■ Flere niveauer af adgang kontrol

■ Andel og eksport billeder og web sider

■ Se flere kameraer fra én konto

image003_副本.png